Vardagen på Koh Chang

Även om PBC officiellt startade den 1:a februari så kändes det som att det startade några dagar tidigare när Manuel, Adam, Sebastian och Sebastian kom hit. Nu är vi för närvarande sju deltagare här på ön (ingen har röstats hem än) och i dagarna kommer några till.

Vi får stadigt in intresseanmälningar och vissa verkar bestämma sig på stört, från den ena dagen till den andra, vilket vi tycker är jätteroligt. Det är alltså fullt möjligt att köpa en flygbiljett idag, hoppa på flyget imorgon, ringa oss från Bangkoks flygplats och berätta att du är på väg. Det är inte försent. Du har fortfarande chansen.

Dagarna flyter på relativt odramatiskt även om folk varit lite småsjuka till och från. Vi sitter emellanåt alla och jobbar från samma ställe men det blir också naturligt att man ibland jobbar i mindre grupper.

På kvällarna försöker vi alltid gå ut och äta alla tillsammans på någon av restaurangerna runtomkring. I söndags var halva gruppen även ute på en uppskattad båt/snorklingtur.

Idag ska vi kolla in en kontorslokal för att få lite mer “camp-känsla” samt att kunna arbeta med A/C. Det funkar bra att arbeta från caféer etc under större delen av dagen men ibland kan det bli lite för varmt och ibland kan det vara lite jobbigt att jobba med solen i ögonen eller på skärmen. Jag förstår att ni därhemma vet precis vad jag menar 😛

This entry was posted in Reseberättelser. Bookmark the permalink.

3 Responses to Vardagen på Koh Chang

 1. Petter says:

  Låter härligt! Jag kommer ner snart som joker (från “andra sidan” 😉 och hoppas kunna klara mig kvar i nån vecka i alla fall.

  Hittade ni någon bra kontorslokal? Hade varit intressant med lite mer info och nån bild kanske.

 2. Christoffer says:

  Det kommer bli riktigt kul med en joker i leken, du är så välkommen!

 3. Yvonne Björkwall says:

  Vad sägs om att få med en “drottning” i leken??

  Beundransvärt det ni gör!!!!
  /Mamma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *