Den första deltagaren att komma och gå

Nu har jag personligen varit på Koh Chang i runt 1½ månad och sett många personer komma och gå på hotellet men först nu har vi haft en deltagare som kommit och gått, Petter Mårtensson (som bland annat står bakom SMSlandet.se och FyndTorget.se). Då räknar jag inte med Adam Fletcher som både kommit och gått, men som kommer tillbaka en gång till igen.

Vi toppade besökarskaran under en vecka precis innan jul då jag hade några personliga vänner här. Min vän Oskar kom ner inspirerad av entreprenörskapet här och passade på att arbeta med ett av sina hobbyprojekt (Bakisguiden.se). Vi hann även med en uppmärksammad boxningsmatch på stranden som involverade halva PBC (film kommer så fort jag lärt mig Premiere).

Det var roligt att ha Petter här, framförallt för att han blev sugen, bestämde sig och åkte inom loppet av en vecka ungefär! Det är alltså inte försent att komma ned.

Sist vill jag slå ett slag för Visual Website Optimizer som sponsrar projektet med en 4-månaders provperiod som vi skrev om nyligen. Jag testade det igår och det är HELT fantastiskt. Ni som varit här bör absolut prova det.

This entry was posted in Medlemspresentationer. Bookmark the permalink.

One Response to Den första deltagaren att komma och gå

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *