Vi som står bakom PBC – Christoffer & Tore

Christoffer Björkwall

Christoffer BjörkwallChristoffer, (christoffer@wallcloud.se) 31 år, driver sedan ett par år tillbaka ett webbproduktionsbolag (Wall Cloud). I samband med PBC har Christoffer sagt upp sig från sitt jobb med mammografimaskiner för att satsa 100% på webbproduktioner i framtiden.

Christoffer har gjort motsvarande projekt en gång tidigare då han vintern 2007/2008 åkte till Bali i 6 månader och bloggade om det på “Du säger väl inte upp dig nu?” (numera Bjorkwall.com), en resa som även uppmärksammades en del i media. Lärdomen från detta projekt var att det var otroligt roligt, mycket givande rent affärsmässigt men också ganska tråkigt rent socialt – därav idén om ett samlat projekt för en större grupp entreprenörer.

Christoffer driver ett 60-tal olika webbsidor där de lite mer “kända” är  Presenttips.se , Köpa.se och KalkyleraMera.se . När han får tid över så jagar han gärna stormar, läser om personlig utveckling eller spelar fotboll.

Tore Friskopp

Tore är 29 år, har drivit företag sen han var 17 och jobbar idag med bokföringsbyrån Distansbyrån. Han brukar driva webbutiker, delta i 24hbc och mingla på SSWC. På sin blogg torefriskopp.se bloggar han om erfarenheter av sitt företagande. Sen några veckor tillbaka arbetar han från Malta och bloggar om det, tillsammans med sin flickvän, på varsomhelst.nu.

Kombon Christoffer & Tore

Christoffer och Tore träffades i samband med en Tweetup (anordnad av Disruptive.nu) och insåg snabbt att vi på varsitt håll funderat på ungefär samma sak. Det tog inte lång tid innan vi insåg att det här projektet skulle vara otroligt roligt och en skön utmaning.

Mer om Paradise Business Camp:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *