PBC-träff i Stockholm den 28:e dec

Hej igen,

Det börjar som sagt närma sig nu och eftersom det vore roligt att träffa alla som antingen bestämt sig eller som är sugen på att åka, men som inte riktigt kunnat bestämma sig, så kommer vi ha en PBC-träff i Stockholm den 28:e december kl 19. Tore är hemma i Sverige också och kommer förstås också förbi.

Det roligaste vore om vi kunde ses på fantastiska Phi Phi-island på Birger Jarlsgatan 121 (thairestaurang med god mat och rolig inredning) men det beror lite på om ni är sugna på att äta eller bara dricka/mingla. I såna fall är mitt andra förslag Allmänna Galleriet vid Fridhemsplan.

Tanken med träffen är alltså att vi ska kunna träffa varandra ansikte mot ansikte och bonda lite inför när vi ses om några månader, lite mer brunbrända och med lite mer av en beach-outfit 🙂 Man måste dock inte vara anmäld, eller ens intresseanmäld, för att få komma utan är du nyfiken på projektet så är du välkommen att komma förbi och hälsa på och kanske äta en bit.

Säg gärna till om du kommer och om du i såna fall vill äta så ser jag till att boka bord. Om du behöver komma i kontakt med oss, så kan vi nås på christoffer@wallcloud.se alt tore.friskopp@gmail.com eller telefon 070 453 40 14 (Christoffer).

Skriv en kommentar, mejla eller ring så ses vi i mellandagarna!

This entry was posted in Nätverkande. Bookmark the permalink.

4 Responses to PBC-träff i Stockholm den 28:e dec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *