PBC-presentation: Sebastian

Sebastian Johnsson

Sebastian Johnsson

Hej!

Tänkte kort presentera vem jag är och vad jag kommer att pyssla med under min tid på Paradise Business Camp.

Jag heter Sebastian, är 24 år (25 när jag är i Thailand), har drivit eget sedan jag var 18 och har i princip aldrig jobbat för någon annan än för mig själv. För tillfället driver jag IT-konsultföretaget Agiley samt är delägare och tekniskt ansvarig för Hemmalivs — en aktör som säljer livsmedel via nätet.

Utöver detta bygger jag även en hel del egna projekt vid sidan om, där RoboBlogger (ett auto-blogging-plugin till WordPress) är det jag tillägnar merparten av min övriga tid åt just nu. Jag bloggar även lite smått och twittrar en del.

Det här blir min andra längre sväng utomlands, 2009 bodde jag 3 månader i Australien och 1 månad på Bali och skötte mitt företag på distans. För den som är nyfiken summerade jag ihop lite av mina erfarenheter av den vistelsen här.

Under PBC kommer jag först och främst att jobba med Hemmalivs då det är mitt huvudsakliga projekt. Utöver detta kommer jag även arbeta med att slutföra RoboBlogger som produkt samt att utöka mängden affiliatesajter som drivs av detta plugin. I Thailand planerar jag att lansera 100 affiliatesajter/auto-bloggar – så det blir en hel del att stå i :).

Jag är givetvis öppen för att bygga ihop något mindre projekt med någon annan deltagare. Jag är först och främst flink i fingrarna när det kommer till Ruby, Ruby on Rails och PHP, kan till en viss mån även designa samt slutligen komponera ihop HTML/CSS/Javascript.

Utöver själva arbetandet kommer det givetvis att bli en hel del slappande, solande och badande. Jag har även förhoppningar om att köra lite Muay Thai alternativt MMA på plats – dock inte tokseriöst då jag inte tränat allt för mycket tidigare.

Jag flyger till Thailand den 5:e Januari från Köpenhamn med Turkish Airlines och är framme i Thailand den 6:e. Från Bangkok flyger jag senare till Koh Samui där jag kommer att stanna till ca den 17:e, därefter blir det Koh Pangang i ca 5 dagar (kan ju lika bra klämma in ett Full Moon Party när jag ändån är i Thailand). Jag kommer att vara på plats i Hua Hin (om det fortfarande är den planerade boendeorten) runt 24:e-25:e Januari. Preliminärt flyger jag sedan hem den 6:e Mars, alternativt förlänger jag min vistelse med en månad.

Jag ser personligen extremt mycket fram emot att vara en del av det här projektet. Jag tror att det kommer att bli något alldeles fantastiskt och något man sällan lär glömma :).

This entry was posted in Medlemspresentationer and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to PBC-presentation: Sebastian

  1. Pingback: Landat i Sverige, laddar om för Thailand | Tores sagor från verkligheten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *