Fokus på flexibilitet

Hej igen,

Det blir tyvärr inte så mycket uppdateringar på bloggen som jag och Tore skulle önska kanske. Det händer dock lite mer bakom kulisserna.

Vi mejlade ut till de intresseanmälda angående My Way hotell som beskrevs i ett inlägg tidigare men det visade sig vara ganska svårt för många att bestämma sig redan nu. Eftersom vi hade ett tidskrav från hotellet att boka (för att få utsatt pris) så har vi lagt det på is för att numera fokusera mer på flexibilitet så att man ska kunna bestämma sig och åka sent och spontant om man så vill.

Detta betyder i praktiken att vi, med största sannolikhet, inte kommer att boka ett boende innan vi åker till Thailand utan istället kommer jag och Tore åka ned och se ut boende på plats i Hua Hin (med omnejd). Vi kommer också att försöka anpassa oss bättre till olika budgetar då det verkar vara både och (hög standard och låg budget).

Fokus ligger också mest på februari då det är då flest personer planerar att komma, detta ger oss ett par veckor att hitta ett bra boende vilket inte kommer att vara några problem över huvud taget. Baksidan av detta är att man inte kommer veta exakt vad det är man åker till för boende – förrän relativt sent. Därför försöker vi nu få en kravbild från de intresseanmälda.

Roligt att se också är att det droppar in intresseanmälningar nu och då och att projektet lockar många nyfikna och drivna entreprenörer. Det är galet positivt att se hur mycket affärslusta det finns i Sverige!

This entry was posted in Husletande. Bookmark the permalink.

2 Responses to Fokus på flexibilitet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *