My Way hotell i Hua Hin

Det har, på ytan, varit lite tyst om projektet ett tag nu men det betyder inte att det inte har hänt något. Vi har nu skickat ut en officiell inbjudan till de som gjort en preliminäranmälan.

Vi har den senaste tiden letat upp, och fått in, ett antal förslag på hotell och hus. Det har dock visat sig relativt svårt att sålla bland förslagen när vi inte själva är på plats att kolla upp. En av de främsta utmaningarna vi ställts inför är moment-22 i att komma med ett förslag att presentera för er som intresserade av att delta, utan att veta exakt om, eller när, ni vill åka. Vi har ju dock haft preliminärbokningarna (16 pers, inklusive mig och Tore) att utgå ifrån.

För att anpassa oss till ett mer diffust schema och underlätta för deltagarna att få mer frihet att välja datum så har vi gått mot att titta på hotell. Vi har hittat ett hotell som verkar riktigt fint och prisvärt: My Way i Hua Hin (5 000 kr / rum och månad). Det är detta hotell som vi nu presenterat som förslag för deltagarna. Det är dock baserat på lite olika krav på rum, bokningstid etc.

Husen har i många fall visat sig svåra att matcha mot scheman (de flesta vill tex komma i februari), och har antingen varit för små (runt 3-4 rum) eller för dyra. Vi har dock fått stort gensvar via en annons på blocket.

Vi väntar nu på en diskussion och ett committment från deltagarna för att kunna  gå vidare med bokningar. Vi tar dock fortfarande emot anmälningar och man kan också “skugga” projektet genom att boka en resa till Hua Hin under perioden och komma och hälsa på.

This entry was posted in Husletande. Bookmark the permalink.

5 Responses to My Way hotell i Hua Hin

 1. Johan Eliasson says:

  Tjena

  Spännande det här. Skulle ni inte kunna sätta upp ett litet diskussionsforum där man kan presentera sig och bolla lite idéer kring vad man tänkte göra i Thailand under perioden.

  Jag skulle exempelvis gärna vilja dra igång något projekt med någon medföljande resenär, parallellt med de projekt jag redan nu driver. Det hade därför varit roligt och intressant att se vad de andra har för planer och kanske att man redan nu kan knyta ihop lite kontakter och planera lite extra inför vistelsen.

 2. Fredrik says:

  Bra jobbat! Frågor!

  Vilken rumstyp är det som 5000 kr/mån avser?
  Finns det balkong i de billigaste Studio-rummen?

 3. Tore says:

  Johan! Skulle vara väldigt kul att göra något ihop. Vi kan spåna på plats.

  Fredrik, det är det minsta rummet som avses, vet inte om det finns balkong till rummen. :-/

 4. Nille says:

  Om det är några av er som spelar fotboll är ni välkomna att komma och spela med oss när ni är här. 7 manna och konstgräs är det som gäller. Kolla in vår FB grupp för mer info: http://www.facebook.com/home.php?sk=group_160658793964507&ap=1

  Vi har en kärna på 5-6 spelare som bor här, resten lånar vi in från husägare.

  De flesta av oss räknas som veteraner men vi kan fortfarande lira boll!

  Vi räknar med att lista en del digniteter över åren. Tills idag har vi:
  Rolf Zetterlund (AIK, Brage och guldbollenvinnare)
  Niclas Nylen (MFF, Landslaget VM 90)
  Kjell Frisk (Djurgården)
  Per Eriksson (Hammarby, Spårvägen)
  Kent Kexet Svensson (Hammarby, Spårvägen)
  Thomas Dennerby (Hammarby, Förbundskapten damlandslaget)
  Magnus Laurin (Spårvägen)
  Jonas Wirmola (Sheffield United, MFF)
  Mikael Lindqvist (Hammarby, Örebro SK)
  Magnus Karlsson (Elfsborg)
  Erik Pederssen (Dundee United, Norska landslaget)

 5. Christoffer says:

  Niclas: Det låter sjukt roligt och jag är absolut på, kan tänka mig att flera andra på projektet är det också! Jag har kanske inte exakt samma meriter dock :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *