My Way hotell i Hua Hin

Det har, på ytan, varit lite tyst om projektet ett tag nu men det betyder inte att det inte har hänt något. Vi har nu skickat ut en officiell inbjudan till de som gjort en preliminäranmälan.

Vi har den senaste tiden letat upp, och fått in, ett antal förslag på hotell och hus. Det har dock visat sig relativt svårt att sålla bland förslagen när vi inte själva är på plats att kolla upp. En av de främsta utmaningarna vi ställts inför är moment-22 i att komma med ett förslag att presentera för er som intresserade av att delta, utan att veta exakt om, eller när, ni vill åka. Vi har ju dock haft preliminärbokningarna (16 pers, inklusive mig och Tore) att utgå ifrån.

För att anpassa oss till ett mer diffust schema och underlätta för deltagarna att få mer frihet att välja datum så har vi gått mot att titta på hotell. Vi har hittat ett hotell som verkar riktigt fint och prisvärt: My Way i Hua Hin (5 000 kr / rum och månad). Det är detta hotell som vi nu presenterat som förslag för deltagarna. Det är dock baserat på lite olika krav på rum, bokningstid etc.

Husen har i många fall visat sig svåra att matcha mot scheman (de flesta vill tex komma i februari), och har antingen varit för små (runt 3-4 rum) eller för dyra. Vi har dock fått stort gensvar via en annons på blocket.

Vi väntar nu på en diskussion och ett committment från deltagarna för att kunna  gå vidare med bokningar. Vi tar dock fortfarande emot anmälningar och man kan också “skugga” projektet genom att boka en resa till Hua Hin under perioden och komma och hälsa på.

This entry was posted in Husletande. Bookmark the permalink.

5 Responses to My Way hotell i Hua Hin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *